📢 BELANGRIJKE INFORMATIE – CEPA ENQUÊTE 📢

DEEL UW FEEDBACK VÓÓR UITERLIJK MAANDAG 22 MEI A.S.

CEPA, de organisatie voor professionele plaagdierbeheersers in Europa, roept alle professionals en geïnteresseerden op om deel te nemen aan een belangrijke enquête over het beheersen van muizenplagen binnenshuis. Deze enquête is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de Europese Commissie en nationale overheden rekening houden met de ervaringen en meningen van experts op dit gebied bij het vaststellen van toekomstige regelgeving.

De regels met betrekking tot het gebruik van middelen voor muizenbestrijding kunnen in de nabije toekomst in heel Europa veranderen. Het is daarom van groot belang dat de stemmen van professionele plaagdierbeheersers gehoord worden in dit proces. Uw feedback is essentieel om ervoor te zorgen dat de besluitvormers goed geïnformeerd zijn en dat de nieuwe regelgeving aansluit bij de praktijk en behoeften van de industrie.

De enquête is kort en anoniem, en het invullen ervan neemt slechts 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag. We willen benadrukken dat uw mening ertoe doet en dat uw deelname cruciaal is voor het vormgeven van de toekomstige regelgeving op dit gebied.

Om deel te nemen aan de enquête, kunt u deze link volgen: [https://www.umfrageonline.com/c/p4hrqqxn]

CEPA waardeert uw betrokkenheid en dankt u bij voorbaat voor uw deelname. Samen kunnen we een verschil maken in het bevorderen van effectieve en duurzame methoden voor plaagdierbeheersing in Europa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven