Wespennesten Bestrijden (Fail)

Het bestrijden van een wespennest kan gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de juiste maatregelen te nemen om uzelf en anderen te beschermen.

Hier zijn enkele tips:

Wat moet je NIET doen:

1. Niet het nest aanraken: Raak het nest nooit aan, zelfs niet als er geen wespen zichtbaar zijn. De wespen zullen het nest verdedigen als ze zich bedreigd voelen, en kunnen agressief worden en steken.

2. Niet in de buurt van het nest gaan staan: Blijf uit de buurt van het nest en voorkom harde trillingen of plotselinge bewegingen in de buurt van het nest.

3. Niet proberen het nest te vernietigen met water: Dit kan de wespen alleen maar boos maken en de kans op een aanval vergroten.

4. Niet giftige sprays gebruiken: Gebruik geen giftige sprays die niet specifiek bedoeld zijn voor wespenbestrijding. Deze kunnen de wespen alleen maar bozer maken en gevaarlijker.

Wat kan je wel doen:

1. Contact opnemen met een professionele ongediertebestrijder: De veiligste en meest effectieve manier om een wespennest te verwijderen is om een professionele ongediertebestrijder te bellen. woon je in de omgeving van Amsterdam dan kunnen we je de Afdeling Dierplagen aanbevelen maak direct een afspraak voor het bestrijden van een wespennest op de website.

2. Gebruik een speciale wespenverdelger: Als je ervoor kiest om het nest zelf te verwijderen, gebruik dan een speciale wespenverdelgers die zijn hier te koop (dierplagenshop)

Volg de instructies zorgvuldig op en draag beschermende kleding en een gezichtsmasker.

3. Verwijder het nest ’s in de avond uren (schemer) of nachts: Als je besluit om het nest zelf te verwijderen, doe het dan ’s nachts wanneer de wespen inactief zijn. Dit vermindert het risico op een aanval.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven